Kirjoittajasta ja blogista

Tämä blogi kertoo nyt 32-vuotiaan miehen tarinaa. Blogin aiheina ovat raha, ja tähän liittyvä sijoittaminen, elämästä nauttiminen sekä myös matkustelu. Voisin itse kuvailla blogia eräänlaiseksi lifestyle-blogiksi, jossa yhdistyvät niin perhe, työ ja näissä pärjääminen parhaimmalla mahdollisella tavalla niiden korttien kanssa jotka elämään on suotu.

Teen kaikkeni, jotta teillä hyvät lukijat, olisi myös syytä palata blogiini uudestaan. Siksi blogini aiheina ovat kaikkia meitä koskettavat asiat. Kuinka pärjään rahan kanssa, miten säästän, mutta samalla nautin elämästäni. Näiden ei tarvitse olla toisiaan pois sulkevia asioita. Tämä olikin pääinspiraatio aloittaa kirjoittaminen. Monet blogit, sekä tarinat käsittelivät joko vain elämästä nauttimista, tai sijoittamista. Monella sijoittamiseen liittyi myös ajatus siitä, miten säästäminen saattaisi olla yksi elämän päätehtävistä.

Päätin tehdä asian toisin, vaikka sijoittaminen olisi näkyvä osa blogiani. Tämn vastapainoksi myös matkustaminen, sekä yleinen nautiskelu saisi suurin tilan kirjoituksissani. Toivottakaa minulle onnea, jaksakaa matkustaa tätä matkaa kanssani. Kommentit sekä keskustelu ovat aina tervetulleita, kunhan tämä tapahtuu hyvän maun rajoissa. :)

Terveisin

Matkastanauttija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti